OBVESTILA

 

 

 

 

 

 

 

 

Danes, v nedeljo, 10. junija ob 10. uri bo maša in romanje bolnikov v Petrovče. Maševal in pridigal bo generalni vikar celjske škofije g. Jože Kužnik. Prosimo vse tiste, ki poznate ostarele in bolne iz župnije, da jih popeljete k sveti maši. Po maši bo pogostitev v Dominikovem domu.

 

 

 

V soboto, 16. junija bo 39. romanje invalidov, bolnikov in starejših na Brezje. Somaševanje duhovnikov bo vodil škof dr. Marjan Turnšek.  

 

 

 

V soboto, 16. junija bo ministrantski izlet. Vse, ki ste naših strežnikov pri oltarju veseli vabimo, da jih finančno podprete s prostovoljnimi prispevki!

 

 

 

V sredo, 13. junija '07 ob 19. uri bo v cerkvi sv. Jožefa Celje javni nastop učencev Orglarske šole. Vstop prost.

 

 

 

 KULTURA

 

Danes, v nedeljo, 10. junija ob 18. uri bo v Kulturnem domu na Polzeli že druga ponovitev komedije: »Ta veseli dan ali Matiček se ženi«, v izvedbi gledališke skupine KUD Polzela.

 

 

 

Srečanje malih vokalnih skupin v soboto, 16. junija ob 20. uri v atriju graščine Šenek.

 

 

 

V Domu sv. Jožefa v Celju bo od 27. do 29. junija Poletna šola angleščine za otroke. Učenje angleščine skozi igro, pesem, ples, sproščeno druženje prijateljev, športne igre … Voditeljica bo Gabi Jurak. Prijave zbirajo do 21. junija. Prispevek za šolo in prehrano znaša 65 €. Podrobnosti najdete na www.dom-sv-jozef.si.

 

 

 

 

 

 

 

 

  GORA OLJKA - SLIKA

 

 

Na Gori Oljki že od začetka obnove oltarja pogrešamo sliko Fortunata Berganta: Jezus na Oljski gori. Nahaja se v restavratorski delavnici v Mariboru. Dobila bo nov okvir in novo mesto v cerkvi. Fotografija prikazuje zamisel Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije iz Celja, ki mora bila realizirana čez poletje.

 

Vse ljubitelje umetnosti in posebej še Gore Oljke naprošam, da obnovo finančno podprete in se pridružite tistim dobrim ljudem, ki so se (kakor predniki v zgodovini) tudi danes pripravljeni žrtvovati za skupno dobro.     

 

Vesel bom vašega obiska v župnijski pisarni, lahko pa uporabite tudi naš TRR:  0600 0092 2020 898.

 

 

 

 

 

 SVETI MISIJON

 

 

Od petka, 8. februarja do nedelje, 17. februarja 2008 bo na Polzeli spet misijon. Vodili ga bodo očetje frančiškani. V cerkvi in doma molimo za uspeh!

 

 

 

 

 

Večeri za starše - Dom sv. Jožef, Celje - ob 18,30

 

    20. junij:           Kako se pogovarjati o spolnosti?

 

Večeri za zakonce - Dom sv. Jožef, Celje - ob 18,30

 

    13. junij: Mož se noče pogovarjati

   27. junij: Kaj je dober zakonski odnos?

 

 

 

 

 

 

ORATORIJ 2007

 

 

Tudi letos se v župniji za čas počitnic pripravlja oratorij. Pod geslom »Preklopi sanje na dejanje« bo potekal od 24. do 30. junija. Prijavnice boste dobili skupaj z izkazi ob zaključnu veroučnega leta (v nedeljo, 10. junija ob 10.30).

 

 

 

 

POČITNIKOVANJE 2007

 

V župniji Griže tudi letos pripravljajo počitnikovanje otrok od 1. - 9. razreda osnovne šole v Ankaranu. Naslov programa: »Hura prosti čas – preklopi sanje na dejanje«.

 

    1. skupina:  pon., 2. 7. – ned.,  8. 7.

    2. skupina:  ned., 8. 7. – sob., 14. 7.

 

Polna cena programa za sedem dni znaša 122 € (29.236,00 SIT). Več informacij in prijavnice dobite tudi v župnijski pisarni na Polzeli!