OBVESTILA

 

 

 

 

 

Maša v ponedeljek bo samo zvečer. To bo zahvalna daritev ob zaključku leta. Vsi lepo vabljeni.

 

 

 

Prvi dan novega leta bomo pričeli z mašama ob 9.00 in 10.30. Poznate pregovor: »Z Bogom začni vsako delo, da bo dober tek imelo!«

 

 

 

V četrtek po večerni maši bo pred izpostavljenim Najsvetejšim molitev za duhovne poklice.

 

 

 

V četrtek ob 18. uri bo v sejni sobi župnijskega doma srečanje članov Župnijske karitas.

 

 

 

V petek dopoldne bodo obiskani bolniki in ostareli iz župnije, ki so željo po prejemanju obhajila ob prvih petkih izražali že doslej. K tovrstni pobožnosti pa spodbujam tudi tiste bolnike, ki se doslej še niso odločili za takšno upodabljanje svojega srca po Kristusovem Srcu. Željo za mesečni obisk duhovnika ali diakona sporočite v župnišče! 

 

 

 

Vse tri maše prihodnje nedelje bodo oblikovali mladi, ki so 27., 28. in 29. decembra kot trije kralji obiskovali domove v akciji koledovanja. Ob tem bo izrečena zahvala za darove!

 

 

 

Prihodnjo nedeljo, 6.1.2008 ob 16. uri bo v naši župnijski cerkvi koncert polzelskih cerkvenih pevskih zborov in skupin. Prijazno vabljeni, da jim pridete prisluhnit in jih za njihov nagradite z aplavzom.

 

 

 

Otroci so v adventnem času zbirali sredstva za lačne otroke po svetu. Božični prazniki so lepa priložnost, da kuverte z zbranim prinesejo pred jaslice in jih izročijo Novorojenemu!

 

 

 

 

Od 25. do 28. marca 2008 bo spet veliko zahvalno romanje slovenske Cerkve v Rim, Vatikan in Orvieto. Zagotovo nadvse lepega doživetja boste deležni za 259 €. Prijave čimprej v župnijski pisarni. Plačevanje je možno tudi na obroke.

 

 

 

Pokrajinski muzej in Škofija Celje vabita na ogled razstave »Od škofije do škofije«, ki je v pritličju Pokrajinskega muzeja Celje na Muzejskem trgu 1. Eden od eksponatov na  razstavi je tudi lestenec z Gore Oljke.

 

 

 DUHOVNE VAJE

 

 

Dom Oaza miru, Podljubelj 307, 4290 Tržič * Starejši, upokojenci, samski, ovdoveli - ponedeljek, 14. jan. ob 9.00 do četrtka, 17. jan. do kosila.

 

 

 

Dom svetega Jožefa v Celju vabi na duhovne vaje, ki bodo od petka, 18. januarja, ob 17. uri do nedelje, 20. januarja. Vaje so namenjene iskalcem Boga oziroma vsem, ki bi radi poglobili svojo vero v Jezusa, Odrešenika. S seboj prinesete Sv. pismo, copate, pisalo in beležko. Prijave: Petra, tel.: 031-646-630.

 

 

 

Dom duhovnih vaj, Logarska dolina, vabi na duhovno srečanje, ki bo od petka, 28. decembra, zvečer do torka, 1. januarja, opoldne. Kot vsako leto bodo tudi letos vstopili v novo leto s pregledom preteklega leta, v luči božje besede in z molitveno silvestrsko nočjo. S seboj prinesete Sveto pismo, rjuhe in copate. Prijave: s. Štefka Logar, Logarska dolina 4, Solčava, tel.: 03/838-90-15, 031-264-049, 041-273-146.