+ + +       OZNANILA - RAZNA

 

 

NEDELJA, 19[KJ1] 0505121. junij 2005

 

RAZNE SPODBUDE

 

 

 

 

 

 

 

8        Danes popoldne bo kar pestro. Ob 15. uri ste vabljeni na Vimperk k sveti maši.

 

 

 

8           Ob 16. uri pa vas Kulturno umetniško društvo Polzela vabi na 7. srečanje malih vokalnih skupin, ki bo v atriju graščine Šenek na Polzeli. Predstavilo se bo 11 skupin iz Andraža, Gomilskega, Kompol, Luč, Petrovč, Rogatca in Polzele.

 

 

 

8       

 

 

 

8       

 

 

 

8        V petek, 24.06.2005 je obletnica posvetitve mariborskega pomožnega škofa Antona Stresa.

 

 

 

8        V noči s petka, 24.06.2005, na soboto, 25.06.2005 bo tradicionalno romanje mladih na Ptujsko Goro. Moto letošnjega romanja je »Prišli smo se mu poklonit« - torej tisti moto, ki ga je papež Janez Pavel II. dal letošnjemu dnevu mladih, ki bo v Kölnu. Romalo se bo iz različnih krajev, peš ali s kolesom. Podrobnejše informacije najdete na plakatu v oglasni deski. 

 

 

 

8        V soboto, 25.06.2005 bosta vsaj dve maši tudi na Gori Oljki. Prva predvidoma ob 10. uri, druga okrog 13. ure. Če boste praznovali pohodniško in vas bo pot vodila na Goro Oljko, ste prijazno vabljeni k udeležbi!    

 

 

 

8        V soboto, 02.07.2005 ob 19. uri bo v mariborski stolnici srečanje med celovško in mariborsko škofijo. Ob tej priložnosti bosta mariborski škof dr. Franc Kramberger in celovški škof dr. Alojzij Schwarz slovesno blagoslovila kip sv. Eme, ki ga bo celovški škof skupaj z duhovniki in verniki slovesno prinesel v mariborsko stolnico. Osrednji dogodek tega srečanja bo slovesna škofova maša – somaševanje, ki ga bosta vodila oba škofa. Peli bodo združeni zbori ob spremljavi orkestra.

 

 

 

8        Pred odhodom na počitnice in dopuste še enkrat posredujem vabilo na romanje na Sicilijo in Malto. O tej destinaciji jih je veliko govorilo že več let in me spodbujalo, da naj kaj ukrenem. Želje sem izpolnil in romanje naročil, zdaj pa ste na vrsti vi, da se odzovete. Doslej se jih je prijavilo samo 15. Res se je od samega začetka vedelo, da avtobusa ne bomo uspeli napolnili samo našimi potniki, a več kot nas bo poznanih skupaj, lažje in lepše bo. Prijave v župnišču. Plačila na obroke do odhoda in če bo treba tudi pozneje.

 

 

 

8       

 

 

 

 

8        Verski tisk:       »Družina« – nova številka - 25

 

 

 

 

 

                                  


 [KJ1]