+ + +       OZNANILA - RAZNA

 

 

       NEDELJA,  21. avgusta 20050505121

 

 

 

 

 

 

 

8        Oklici:              u  vw

 

 

 

8            

          

 

 

 

8          

 

 

 

8           Jutri zvečer ob 19. uri so člani ŽPS vabljeni na izredno sejo. Vem, da je še čas dopustov in kakšnega ne bo, večina pa vendarle. Pisnih vabil tokrat ne bodo prejeli, zato naj se medsebojno obvestijo in povabijo. Osnovne točke dnevnega reda bodo: romanje župnijskih sodelavcev (27.avgusta), slovesnost ob blagoslovitvi obnovljenega glavnega oltarja na Gori Oljki (11. sept.), začetek novega veroučnega leta (12.septembra).

 

 

 

8         

 

 

 

8        V soboto, 27. avgusta 2005 bo romanje župnijskih sodelavcev. Vabljeni vsi, ki ste tako ali drugače aktivno vključeni v župnijske aktivnosti. Stroškov ne boste imeli nobenih, kakor običajno na vseh romanjih pa kakšna dobrota v osebni torbici ali vrečki ni prepovedana. Avtobus bo s parkirišča onkraj cerkve odpeljal ob 8.00 (ne ob 7.00, kot je bilo prvotno napovedano). Od programa za zdaj samo to obvestilo, da bo maša na znameniti romarski točki na Svetih Gorah nad Bizeljskim na Kozjanskem. Prijave so še možne, celo zaželene so! Spodbudite drug drugega in se odzovite!

 

 

 

8        Plakat v oglasni deski vas vabi, da se v sredo, 24. avgusta ob 19.30 v Libojah udeležite dobrodelnega koncerta domačih glasbenih skupin župnije Griže; ali prav tam v petek, 26. avgusta ob 19.30 Jernejevega plesnega večera … Vstopnice dobite v župnišču v Grižah.  

 

 

 

8           

 

 

 

8        V nedeljo, 4. septembra, bo revija Ognjišče v Postojni praznovala 40 obletnico, hkrati pa bo to tudi 25. srečanje poslušalcev Radia Ognjišče. Ob 11.00 bo sv. maša, ki jo bo daroval nadškof Uran, po njej pa priložnostni program in veselo po domače. Za vse bo na voljo
brezplačni golaž, in 60% popusta pri ogledu Postojnske jame.

            Če bo odziv in dovolj pravočasnih prijav bo tudi s Polzele peljal posebni avtobus. Zato se, prosim, zainteresirani čimprej prijavite. Odhod avtobusa s parkirišča onstran ceste bo ob 8.30, cena prevoza pa odvisna od števila potnikov od 1.500 do 2.500.

 

 

8        In še zadnjič spodbuda ter vabilo za romanje na Sicilijo in Malto, ki bo od 22. do 29. septembra. Doslej se je prijavilo 24 naših (polzelskih) romarjev in 10 iz drugih župnij, tako da nekaj prostora še je. Vodstvo bo zelo kvalitetno, saj bo poleg Aritoursove vodičke za razlage skrbel malteški vitez Tadej Jakopič.      

 

 

 

8        Zahvala vsem, ki ste že prispevali za obnovo zvonikov na Gori Oljki. V mesecu avgustu se vas je doslej odzvalo 53.    

 

 

 

 

 

 

8        Verski tisk:       »Družina« - št. 33