+ + +       OZNANILA - RAZNA

 

               

     NEDELJA,  14. MAJ 20060505121

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8   Oklici:   1. Brigita Begič – Gorazd Jelen

                   2. Leon Terglav – Nina Skok

                   3. Nina Rovšnik – Andrej Grobovšek

 

 

 

8   Zahvala vsem 'abrahamovcem', ki so se odzvali vabilu in prišli k današnji mašni daritvi. V imenu ŽPS in vseh župljanov jim ob praznovanju čestitam in želim na mnoga srečna, zdrava in zadovoljna leta. Bog vas živi, jubilanti!

 

 

 

8 15. maj je mednarodni dan družine. Anin sklad, ki skrbi za družine s številnimi otroki nas ob tej priliki prosi za pomoč. V ta namen je v sredini cerkve pripravljen poseben 'peharček' v katerega oddajte svoj dar v ta dober namen! (Marija Šterbenc)

     

 

 

8  

 

 

 

8 V četrtek in petek obakrat ob 17.30 spovedovanje letošnjih prvoobhajancev. 

      

 

                                                                                                            

8          

 

 

                                                                                                                                                                                

8  

    

 

 

8  V soboto ob 9. uri se prične v prostorih pod cerkvijo šola za animatorje. Mnogi so se že odzvali in bodo v soboto sodelovali, vabim pa še nove. Prosim, pokličite ali se oglasite v župnišču vsi tisti, ki bi konec junija bili pripravljeni sodelovati pri župnijskem oratoriju! 

 

 

 

 

8  Prihodnjo nedeljo bo ves dopoldan na razpolago duhovnik za spovedovanje. K prejemu zakramenta svete pokore vabim v prvi vrsti starše, botre in sorodnike letošnjih prvoobhajancev!  

 

    

 

            

8  Prihodnjo nedeljo popoldne bo v Celju dogodek tisočletja – razglasitev celjske škofije in umestitev celjskega škofa msgr. Antona Stresa. Vsekakor se bomo slovesnosti udeležili tudi polzelani. Da bi v Celju bilo čimmanj težav s parkiranjem organiziramo skupni, brezplačni prevoz s posebnim avtobusom, ki bo izpred cerkve odpeljal ob 14.30 s postanki na Bregu in v Ločici. Čisto informacijsko, da na ta  prevoz ne bi računalo več potnikov, kot je mest na avtobusu, se prijavite!

 

 

                                                                                                                                                                                

8 V soboto, 27. 5. bomo spet romali na Rakovnik in Kurešček. Kdor bi rad preživel duhovno lep dan, naj se čimprej prijavi. Avtobus bo s parkirišča onstran cerkve odpeljal ob 8. uri zjutraj. Cena prevoza in kosila je 4.000 SIT (16,7 €). (Če bo avtobus poln bo cena še nižja).

    

 

 

                                                                                                                                                                               

8  

    

   

 

 

8  V Župniji Griže pripravljamo za čas počitnic  že šestnajsto   počitnikovanje osnovnošolskih otrok od 1.– 9. razreda v Ankaranu. Počitniški program je razdeljen  na  dve skupini:  Prva skupina bo od ponedeljka, 3. julija do nedelje, 9. julija. Druga skupina bo od nedelje, 9. julija do sobote, 15. julija. Polna cena programa za sedem dni znaša 28.440,00 SIT (118,67 € ). Za prijavljence iz Občine Polzela bo del prispevka pokrila Občina. V ceno programa je vključeno: organizacija, priprava in izvedba programa, prevoz iz Griž v Ankaran in nazaj, nastanitev, prehrana, vstopnina za kopanje, taksa.

      Prijave zbiramo do 6. junija, oziroma do zasedbe mest. Za udeležence iz Občine Polzela  je v programu rezerviranih  20 mest. Prijavljenec za počitnikovanje pred odhodom prejme še podrobnejša navodila. Ob prijavi poravnate polovico prispevka, ostalo vsoto do odhoda, oziroma po dogovoru.

      Prijavnice dobite tudi v župnišču na Polzeli.

 

    

 

                                         

ÿ  

 

 

 

       TISK:              »Družina« - št. 20

                         »Salezijanski vestnik« - št. 3

  

 

 

DRUGO:         Čiščenje in krašenje cerkve v maju:  Ločica ob Savinji